Joseph Kuling

Van het verleden moet je leren, de toekomst kun je veranderen
MAAK EEN AFSPRAAK

Wie is Joseph Kuling

Bedrijfsadviseur

Zelf word ik gedreven door vooruitgang. Het fascineert mij om vooruit te kijken en te zien welke mogelijkheden er op ons af komen. Wat zullen onze kinderen allemaal nog mee gaan maken? Als we 50 jaar terugkijken is er zoveel om ons heen veranderd. De top 25 van grootste ondernemingen ziet er compleet anders uit. De komende 50 jaar zullen die veranderingen nog veel sneller gaan.

Bedrijven moeten innovatief zijn om daar optimaal op in te spelen. Het geeft zoveel kansen. Dat is het mooie van ondernemen: een toekomst waar je met elkaar vorm aan kan geven. En dat is precies wat ik eerder in verschillende directiefuncties in de Bouw, Techniek, Industrie en Technische Dienstverlening heb opgepakt.

Het mooie van technische professionals is dat je de liefde voor technologie met elkaar deelt. Technologie betekent veel voor de wereld om ons heen. Succesvolle ondernemingen brengen dit naar de markt. Zodat we vooruitgaan.

Om als onderneming succesvol te blijven is het belangrijk om constant om je heen en vooruit te kijken. Dat kun je natuurlijk zelf. Maar op z’n tijd is het goed om je een spiegel voor te houden. Om je te laten adviseren door experts. Om daarmee de onderneming waarvoor je staat succesvol te laten zijn naar de toekomst. Dat is waar ik samen met mijn collega’s van Management Centrum voor sta.

“Van het verleden moet je leren, de toekomst kun je veranderen”

Waarom Managementcentrum

Management Centrum bestaat uit zeer betrokken en gedreven bedrijfsadviseurs.
We hebben veel ervaring en data in huis op basis waarvan we gedegen en tot the point kunnen adviseren. We hebben bewezen dat we bedrijven op een persoonlijke manier vooruit kunnen helpen. Persoonlijk vind ik het mooi om als enige ingenieur samen te werken met ervaren bedrijfskundigen in een bedrijf met een rijke historie.

Na het werk

Rondom het werk besteed ik graag tijd aan mijn gezin, vrienden en familie. Daarnaast lees ik veel kranten en volg ik wat er zich in de wereld afspeelt. Ik ben graag actief in golf, wandelen en zeilen. Verder houd ik afwisselend van Jazz, pop en klassieke muziek.

Onze Partners

Management Centrum

onafhankelijk en gedreven!

Management Centrum Nederland B.V.
Zijpendaalseweg 41
6814 CC Arnhem

Contact