Joost Kunst

Succes wordt bepaald door het tempo waarin je verandert
MAAK EEN AFSPRAAK

Wie is Joost Kunst

Bedrijfsadviseur

Het mooie van mijn werk binnen Management Centrum is het helpen van ondernemers en ondernemingen bij het ontwikkelen van een toekomstvisie en het omzetten van die visie in acties en positieve resultaten. Denk aan het helder formuleren en financieel onderbouwen van de ondernemingsstrategie, inrichten van een organisatiestructuur die staat als een huis, waarderen van de onderneming en begeleiden van overdracht van het bedrijf aan nieuwe aandeelhouders. Mijn kennis en ervaring zet ik vooral in bij middelgrote (familie)bedrijven in de metaalindustrie en de installatiesector.

Mijn ambitie is om samen met mijn klanten succes te boeken op korte, maar liever nog, lange termijn. Met over en weer het vertrouwen dat we op de goede weg zijn en waarde en winst creëren.

Na afronding van mijn studie Bedrijfseconomie in Tilburg ben ik opgeleid als officier bij het Korps Commando Troepen in Roosendaal en heb ervaren hoe het is om met je voeten in de modder te staan en onder alle omstandigheden samen te blijven werken en verantwoordelijkheid te nemen. 

 

Mijn opleiding is verder een MBA (Rochester/New York en Nyenrode) en Business Valuation in Rotterdam. Ik ben ingeschreven als Register Valuator (RV).

“Succes wordt bepaald door het tempo waarin je verandert”

Waarom Management Centrum?

Omdat samenwerken met mensen met wie het klikt leuk is en tot resultaten leidt. Dat geldt voor de samenwerking met onze klanten, maar is zeker ook de sleutel tot succes van Management Centrum. Wat mij motiveert is om telkens weer de brug te slaan tussen theorie en praktijk. Daar is MC goed in en daar probeer ik iedere dag een bijdrage aan te leveren.

.

Na het werk

In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, mountainbiken en bergbeklimmen met vrienden in de Alpen en de Schotse Hooglanden. Van mijn hobby heb ik ook een beetje een beroep gemaakt als Alpiene Tourenleider bij de Nederlandse Klim- en Bergsportvereniging.

Onze Partners

Management Centrum

Onafhankelijk en gedreven.

Management Centrum Nederland B.V.
Zijpendaalseweg 41
6814 CC Arnhem

Contact