Ernest Boer

Je dromen verwezenlijken is een kwestie van doen
MAAK EEN AFSPRAAK

Wie is Ernest Boer

Bedrijfsadviseur

Ik heb een fascinatie voor zowel ondernemerschap als voor de bouwsector. Mijn achtergrond is een studie Bedrijfseconomie die ik volgde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Na die studie heb ik, uit interesse, het eerste jaar van de opleiding HTS Bouwkunde doorlopen. Voordat ik toetrad tot Management Centrum had ik verschillende managementfuncties bij de BouwCenter Groep, een keten van groothandels in bouwmaterialen. MC deed jaarlijks bedrijfsvergelijkende onderzoeken voor die onderneming en zo kon ik vaak dankbaar gebruikmaken van de kennis die Management Centrum ons leverde.

Inmiddels ken ik zowel de zijde van de opdrachtgever als die van de adviseur. Ik ben sinds 2004 verbonden aan Management Centrum. In deze rol zet ik mijn kennis van management, commercie, bedrijfsprocessen en financiën in voor onze relaties. Zo treed ik op als klankbord voor de ondernemer, help ik bij het maken van plannen, ben ik betrokken bij het redden van bedrijven die in zwaar weer zitten, heb ik in een toezichthoudende rol geopereerd als commissaris en begeleid ik bedrijfsovernames.
Naast mijn advieswerkzaamheden treed ik op als trainer/docent bij verschillende managementopleidingen.

“Je dromen verwezenlijken is een kwestie van doen”

Waarom Management Centrum?

Management Centrum bestaat uit ondernemende adviseurs die naast degelijke bedrijfseconomische kennis ook veel verstand hebben van de branches waarvoor ze werken. Dit levert meerwaarde op voor de klant en maakt ons onderscheidend. We vullen elkaar met onze verschillende specialisaties op een prettige manier aan. In onze advisering koppelen we theorie en praktijk en wij vinden het adviseren van bedrijven leuk zolang we kunnen zorgen voor meer rendement.

 

Na het werk

Ik houd van muziek, van het buitenleven en van sporten. Als ik tijd heb ga ik graag zeilen, hardlopen, fietsen of schaatsen. Daarnaast ben ik lid van een sloeproeiteam. Sloeproeien in de ‘nationale sport’ in mijn woonplaats Muiden.

Onze Partners

Management Centrum

Onafhankelijk en gedreven.

Management Centrum Nederland B.V.
Zijpendaalseweg 41
6814 CC Arnhem

Contact