Voor wie

Voor de installatiebranche

De Management Centrum bedrijfsadviseurs zijn gespecialiseerd in de bouw, bouwmaterialen, installatiebranche, metaalindustrie en in de retailsector. Hieronder meer over de branches en onze adviseurs.

Installatiebranche

Er is veel aandacht voor duurzaamheid en energiebesparing en ook de vergrijzing in de samenleving vraagt om technische oplossingen. Volop uitdagingen voor de installatiebranche  dus.

De installatiebranche is zeer dynamisch. De “installed base” en daarmee ook de vraag om technisch beheer en het renoveren van installaties neemt toe.

Benchmarken is onze specialiteit:

Klik hier voor interactief vergelijk van eigen exploitatie of beloning van werknemers als u aan de betreffende onderzoeken van Techniek Nederland hebt deelgenomen.

De adviseurs van Management Centrum zijn thuis in de installatiebranche en helpen installateurs bij het verbeteren en optimaliseren van de bedrijfsvoering. Waar is uw bedrijf sterk in? Welke klanten bedien ik wel en welke niet? Hoe passen we de organisatie aan? Met het beantwoorden van deze en vele andere vragen, leggen we een sterker fundament voor uw bedrijf.

Onze specialisten in de branche:
Ernest Boer
Peter van Peer
Ger Zwartendijk

Onze Partners

Management Centrum

Onafhankelijk en gedreven.

Management Centrum Nederland B.V.
Zijpendaalseweg 41
6814 CC Arnhem

Contact