Ger Zwartendijk

Als je het niet eenvoudig kan uitleggen begrijp je het niet goed genoeg
MAAK EEN AFSPRAAK

Wie is Ger Zwartendijk

Bedrijfsadviseur

Sinds 2000 heb ik mij als partner bij Management Centrum aangesloten. Binnen MC ben ik actief als sparringpartner van directies en bedrijfseconomisch onderzoeker. Ik heb me de afgelopen jaren sterk gespecialiseerd in familiebedrijven binnen het Midden- en kleinbedrijf, en dan met name in de technische sector. Daarnaast ben ik werkzaam op Nyenrode Business Universiteit waar ik het ondernemerschapsonderwijs verzorg aan Master studenten en professionals uit het bedrijfsleven. Tevens begeleid ik management developmentprogramma’s.

Ik heb bedrijfskunde gestudeerd aan zowel de Koninklijke Militaire Academie als aan Nyenrode Business Universiteit. Voordat ik me bij MC aansloot heb ik 6 jaar als beroepsofficier gewerkt en een jaar als vestigingsleider van een IT bedrijf.

“Als je het niet eenvoudig kan uitleggen begrijp je het niet goed genoeg”

Typische klantvragen

Ik heb het gevoel de grip op mijn bedrijf te verliezen, waar glipt het door mijn handen?
We hebben verlies geleden, help ons er boven op te komen.
Ik overweeg een bedrijf te kopen, doe ik daar goed aan?
Help ons de strategie te vertalen naar concrete acties.
Kan je een workshop aan ons MT geven over de uitkomsten van het benchmark onderzoek?
Werk met ons aan een goed budget.
Is ons kostprijs uurloon niet te hoog?

Ik ben te bereiken op 06-15011548 of zwartendijk@managementcentrum.nl

Waarom Management Centrum?

Management Centrum is voor mij een van de betere adviesbureaus voor het MKB. Door actuele kennis, een praktische instelling en branchespecialisatie te combineren, onderscheidt MC zich van andere bureaus. De onderlinge open sfeer en de ondernemerszin van onze adviseurs spreekt me zeer aan. Hierdoor houden we elkaar scherp en dat leidt tot betere dienstverlening aan de klant. Ik vind het plezierig om met mijn collega’s samen te werken.

Na het werk

Familie, vrienden, koken, lezen, sporten. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig buiten. Samen met Peter van Peer fiets ik op de ATB over de Veluwe. Soms ga ik naar Schotland om een aantal Munro’s te beklimmen met Joost Kunst.

Onze Partners

Management Centrum

Onafhankelijk en gedreven.

Management Centrum Nederland B.V.
Zijpendaalseweg 41
6814 CC Arnhem

Contact