Meer grip op uw personeelskosten? Doe mee aan de Salarismonitor 2023

Betaal ik mijn werknemers marktconform? Wat verdient een monteur? Moeten we het personeel variabel belonen als de winst dat toelaat? Wat zijn belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarden in de branche? Deze en andere vragen over salarissen en secundaire arbeidsvoorwaarden worden beantwoord als u de Salarismonitor 2023  invult.

Loonkosten grootste kostenpost
Loonkosten vormen met meer dan 50 procent van de bedrijfskosten veruit de grootste kostenpost van een installatiebedrijf. Hierop sturen is dus cruciaal voor uw onderneming. Om u hierbij te helpen laat Techniek Nederland periodiek onderzoek uitvoeren naar de betaalde salarissen en de secundaire arbeidsvoorwaarden binnen de branche.
Daarbij gaat het zoal om zaken als de hoogte van de storingsvergoeding, vergoedingen in verband met reizen, opleidingen en variabel belonen.
Met deze uitkomsten kunt u uw organisatie goed vergelijken met uw branchegenoten om zo een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.

Gratis rapport bij deelname aan het onderzoek
Wanneer u uiterlijk 17 maart 2023 aan het onderzoek deelneemt, ontvangt u een gratis rapport op maat waarbij de arbeidsvoorwaarden van uw personeel worden vergeleken met de branche. Er wordt in de rapportage ook onderscheid gemaakt naar regio, naar omzetklasse en naar soort werkzaamheden.

Klik hier om de enquête te openen.

InvoerSalmon2023

Deel dit bericht: